I en vennskapskamp før sesongen i USA, beseiret Liverpool Arsenal 2-1 og vant to påfølgende kamper før sesongen, og fikk mange fans til å se. Liverpool viste sterk offensiv styrke i første omgang, og den unge midtbanespilleren Elliott presterte bra og ga to viktige assists til laget.

Kort tid etter kampstart la Elliott et presist innlegg Liverpool drakt 24/25, og Salah scoret etter å ha mottatt ballen i 16-meteren, og hjalp Liverpool med å åpne scoringen. Senere slo Elliott nok en herlig pasning, og Fabio Carvalho skjøt rolig for å utvide stillingen til 2-0. Før slutten av første omgang scoret Arsenal et mål av Havertz, som beveget seg fleksibelt i 16-meteren og skjøt presist og dermed stillingen 2-1.

I andre omgang var begge sider forsiktige både i angrep og forsvar og klarte ikke å score igjen. Liverpools forsvar presterte solid og løste vellykket Arsenals mange angrep, og de klarte ikke selv å utvide scoringen ytterligere billige fotballdrakter. Selv om Arsenal prøvde sitt beste for å finne en sjanse til å utligne, ble ikke Liverpools forsvar ødelagt.

Denne seieren er et positivt tegn for Liverpool, og laget har vist god form på pre-season. Elliotts enestående prestasjon var spesielt iøynefallende, og assist-evnen hans viste potensialet hans i offensiv organisasjon. Samtidig økte Fabio Carvalho og Salahs mål også lagets selvtillit på den offensive siden.

Liverpools utmerkede prestasjon i pre-season har lagt et solid grunnlag for den nye sesongen. Hele laget er fulle av selvtillit og ser frem til å fortsette å vise sterk konkurranseevne i neste kamp.